Lichtpuntje

Ken je mensen die je dierbaar zijn en die een moeilijke tijd doormaken, die denken dat ze er niet toe doen, zich daardoor eenzaam voelen? Met een Lichtpuntje breng je licht in donkere tijden. Een Lichtpuntje is een verrassing per post. Een prachtig doosje vol moois, liefs, bemoedigends en verrukkelijks, dat is afgestemd op de ontvanger.

Hoe leuk is het om iemand te verrassen! Juist op een moment dat iemand een hart onder de riem kan gebruiken. Met een Lichtpuntje kun je er echt voor een ander zijn. De kleine cadeautjes met zorg uitgezocht en voorzien van een bijbehorende boodschap, zijn bedoeld om te bemoedigen en te inspireren. Jouw persoonlijke wens in het doosje om te laten weten dat je aan hem of haar denkt.

Als zangeres en professioneel padvinder draait mijn leven om muziek en begeleid ik mensen bij het vinden van hun stem. Zingen is mijn grote passie. Er kleeft alleen één nadeel aan: als een noot gezongen is, blijft slechts de herinnering over. Dat is de reden dat ik verlangde naar iets tastbaars waar ik net zo veel liefde en aandacht in kon stoppen en mensen blij mee kon maken, maar met een iets langere levensduur. Zo is het Lichtpuntje ontstaan en inmiddels is het een cirkel van licht die steeds verder uitbreidt.

Wat zit er in?

Leuke, lekkere, inspirerende, gekke, vriendelijke en uitdagende producten, speciaal uitgezocht door mij, voor jou, om je te inspireren, bemoedigen en je te laten weten hoe prachtig je bent!

Hoe werkt het?

Er zijn momenten in het leven dat het moeilijker is om te voelen dat we er toe doen en van waarde zijn. Open dan het ‘Lichtpuntje' en laat één van de producten je helpen. Want alles begint uiteindelijk weer bij jou!​

Wil je iemand iets bijzonders geven? Bestel dan een Lichtpuntje en ik neem contact met je op. Ik zorg dat het 'Lichtpuntje' binnen ongeveer twee weken zal worden verstuurd. Soms gaat het sneller, soms duurt het iets langer. Dat komt, omdat het doosje is afgestemd op de ontvanger en pas verstuurd kan worden als ik weet dat alles wat er nodig is, in het doosje zit.

© 2017 - 2023 Estrella | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel