Jouw levensrecept!

Voeding is de basis van alles en zodra we helderheid hebben over onze blokkades rondom voeding, kan er veel veranderen in ons leven. De creativiteit en levenslust die in ieder van ons zit, kan weer stromen en het leven wordt lichter. Over het algemeen weten we precies wat wel en niet goed voor ons is, maar lukt het niet om dat ook werkelijk te gaan doen of vol te houden. Waarom?  Niet omdat je de discipline zou ontbreken, maar omdat we te maken hebben met allerlei patronen die ons leven onbewust beïnvloedden. Dat kan gaan over de haat-liefdeverhouding met ons lichaam, het gevoel niet goed genoeg te zijn, eigenlijk niet hier op aarde willen zijn, allerlei angsten, etc.

Mij gaat het erom dat je weer in verbinding komt met je gevoel en je kracht om te kiezen. Zodat jij weer aan het roer zit van jouw leven. Ik creëer de ruimte waarbinnen jij jouw levensrecept kunt gaan ontdekken. Geen ellenlange praatsessies, maar mijn visie is dat je leert door zelf te ervaren. De ingrediënten die ik gebruik zijn beweging en dans om weer in contact te komen met de wijsheid van ons eigen lichaam, ik werk met de stem omdat we heel wat wegslikken in ons leven in plaats van dat we de ruimte nemen om ons gevoel te uiten en bewustzijnswerk om helderheid te krijgen over de patronen die ons in de weg zitten.  Daartoe maak ik gebruik van mijn eigen gevoel en intuïtie en put ik uit mijn kunde als zangeres,  stembevrijder, begeleider vrije Zelfexpressie en mijn kennis van lichaamswerk, dansexpressie, sound healing, verbindende communicatie en PRI (Past Reality Integration).

Lichaamswerk (dans, sound healing): is erop gericht om het contact met ons lichaam herstellen en weer leren vertrouwen op ons gevoel. Voor de meeste vrouwen geldt dat we een haat-liefdeverhouding hebben met ons lichaam en dat terwijl het ons zoveel te vertellen heeft en een grote wijsheid in zich draagt. Bovendien houdt het ons op aarde, zodat onze gevoeligheid een basis heeft om in te rusten. Ons lichaam helpt ons om onze grenzen in acht te nemen en te respecteren en kwaliteiten te (her) ontdekken die nu misschien minder zichtbaar zijn; denk aan je kracht,  je creativiteit, je vermogen om plezier te maken en te genieten. 

Stem: Het mooiste instrument waar we over beschikken om onszelf te helen is onze eigen stem. Juist op die plek waar ons innerlijk en de wereld samen komen, hebben de meeste van ons pijn of afwijzing ervaren. Maar door met onze stem aan het werk te gaan, kunnen we weer leren hoorbaar te maken wat we werkelijk voelen en dan hebben we geen eten nodig voor een goed gevoel. Als we stem leren geven aan onze waarheid, hoeven we ons niet in te houden of van alles weg te slikken, maar verrijken we de wereld met ons unieke talent. 

Bewustzijn: Helaas komt verandering niet van buiten! Pas als we eerlijk durven kijken naar onszelf en onze patronen dan kan er werkelijk iets veranderen. Dat is wat mij betreft ook de reden dat diëten meestal niet werken. Los van dat ze niet positief of leuk zijn; gaan ze ervan uit dat je nu niet goed genoeg bent. Iedere keer dat je je niet aan je dieet houdt, voel je je schuldig en bevestig je dat waardeloze gevoel over jezelf. Dat is niet echt motiverend. Ik schotel je dan ook geen dieet voor, maar nodig je uit een laag dieper te gaan en de antwoorden te vinden die werkelijke verandering teweeg brengen. Als je weerstand voelt, geen probleem, ik help je hier op een veilige en inspirerende manier doorheen. PRI (Past Reality Integration) en EFT (Emotionally Focused Therapy) bieden handvatten onderweg.

© 2017 - 2023 Estrella | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel