Jouw levensrecept!

Iedereen is uniek en dat betekent dat er niemand is die jouw specifieke kwaliteiten en talenten heeft. Dat is verheugend nieuws want dat maakt jouw bijdrage ertoe doet in deze wereld!

De keerzijde is dat ook niemand weet hoe jouw leven te leven en wat te doen in situaties waarin het even niet zo makkelijk gaat. Dan kan het heel fijn zijn om in een veilige setting te kunnen onderzoeken en uit te vinden wat voor jou werkt. Wat de ingrediënten zijn van jouw levensrecept en jouw leven een stukje lichter wordt. 

Mij gaat het erom dat je in verbinding komt met je gevoel en je kracht, zodat je weer aan het roer zit van jouw leven. Ik creëer de ruimte waarbinnen jij jouw levensrecept kunt gaan ontdekken. Geen ellenlange praatsessies, maar mijn visie is dat je leert door zelf te ervaren. De ingrediënten die ik gebruik zijn beweging en dans om weer in contact te komen met de wijsheid van ons eigen lichaam, ik werk met de stem zodat het makkelijker wordt om ons gevoel te uiten, ik werk samen met paarden om dieper te leren voelen en vertrouwen te krijgen in onze intuitie en bewustzijnswerk om helderheid te krijgen over de patronen die ons in de weg zitten.  Daartoe maak ik gebruik van mijn eigen gevoel en intuïtie en put ik uit mijn kunde als zangeres,  stembevrijder, begeleider vrije Zelfexpressie, paardencoach en mijn kennis van lichaamswerk, dansexpressie, sound healing, verbindende communicatie en PRI (Past Reality Integration).

Lichaamswerk (dans, sound healing): is erop gericht om het contact met ons lichaam herstellen en weer leren vertrouwen op ons gevoel. Ons lichaam heeft zoveel te vertellen en draagt een grote wijsheid in zich. Bovendien houdt het ons op aarde, zodat onze gevoeligheid een basis heeft om in te rusten. Ons lichaam helpt ons om onze grenzen in acht te nemen en te respecteren en kwaliteiten te (her) ontdekken die nu misschien minder zichtbaar zijn; denk aan je kracht,  je creativiteit, je vermogen om plezier te maken en te genieten. 

Stem: Het mooiste instrument waar we over beschikken om onszelf te helen is onze eigen stem. Juist op die plek waar ons innerlijk en de wereld samen komen, hebben de meeste van ons pijn of afwijzing ervaren. Maar door met onze stem aan het werk te gaan, kunnen we weer leren hoorbaar te maken wat we werkelijk voelen en dan hebben we geen eten nodig voor een goed gevoel. Als we stem leren geven aan onze waarheid, hoeven we ons niet in te houden of van alles weg te slikken, maar verrijken we de wereld met ons unieke talent. 

Bewustzijn: Helaas komt verandering niet van buiten! Pas als we eerlijk durven kijken naar onszelf en onze patronen dan kan er werkelijk iets veranderen. Als je weerstand voelt, geen probleem, ik help je hier op een veilige en inspirerende manier doorheen. PRI (Past Reality Integration) en EFT (Emotionally Focused Therapy) bieden handvatten onderweg.

Paarden: zijn prachtige dieren die ons heel mooi kunnen spiegelen en zichtbaar maken wat er in ons gebeurt. Wat je voelt en wat helder wordt, kun je onmiddellijk integreren en oefenen. Zo kun je altijd putten uit deze ervaringen en hebben ze directe impact.

© 2017 - 2024 Estrella | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel