Lichter leven is het waar het mij om te doen is in mijn werk en eigen leven.

In mijn praktijk help ik vrouwen inzicht te krijgen in en zich te bevrijden van blokkades rondom voeding, zodat haar potentieel en magie de wereld kunnen verrijken. Het gaat me erom helderheid te krijgen over jouw levensrecept. Je weet zelf namelijk het beste wat goed voor je is! Voeding is de basis van alles en zodra we helderheid hebben over de blokkades rond voeding, kan de creativiteit en levenslust weer stromen en wordt het leven lichter. Dat heb ik aan den lijve ondervonden.

Hoe meer ik mijn eigen pad ging lopen, hoe meer behoefte ik kreeg aan voeding die me werkelijk voedde en gaf mijn lichaam steeds nadrukkelijker aan wat het nodig had. Eten werd weer leuk en dat gun ik iedere vrouw! 

Ik schotel je dan ook geen dieet voor, maar nodig je uit een laag dieper te gaan dan misschien op het oog noodzakelijk is en de antwoorden te vinden die werkelijke verandering teweeg brengen. Als je weerstand voelt, geen probleem, ik help je hier op een veilige en inspirerende manier doorheen. Het zou me een waar plezier zijn om jou te mogen begeleiden in jouw unieke proces naar vrijheid.

Hartelijke groet,

Monique

 

Meer over Monique

Hier zijn een paar feitjes over mij:

  • Ik ben een gevoelsmens die veel tijd nodig heeft om op zichzelf te zijn en weer op te kunnen laden. Tot ik de waarde van mijn innerlijke wijsheid begreep, waren zingen en eten mijn manieren om me staande te houden.
  • Ik ben zangeres en heb meegedaan aan de jubileum-editie van Una Voce Particolare. Dat was een bijzondere ervaring, ook omdat ik me realiseerde (letterlijk ingesnoerd in een super-strak jurkje, om goed voor de dag te komen op televisie) hoe onvrij ik me voelde in het zingen. Ik stopte met zingen en vond míjn stem terug.
  • Inmiddels wonen mijn geliefde en ik op een prachtige plek in Blankenham (een klein plaatsje in Overijssel) waar het heerlijk is om te zijn, een soort groene oase.
  • Mijn wens is dat het in de toekomst een plek mag worden waar ik jou ook kan ontvangen, om samen een stap te zetten en zo het beste uit onszelf te halen!

 

© 2017 - 2023 Estrella | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel