Het wat doe ik er eigenlijk toe, is veranderd in: ik mag er zijn!

Maddy de Bruin

Het mooie van onze sessies waar jij een fijne en eerboedige getuige bent, is dat mijn leven vanuit schuld in bewustzijn is getrokken. Het werkt door in de praktijk van mijn leven en ik ben in een nieuw ritme gekomen. Als ik voel, dat ik een stap terug wil zetten, maak ik er nu één vooruit. Het 'wat doe ik er eigenlijk toe', is veranderd in: ik mag er zijn!

 

*******

 

De sessies hebben me geholpen om de gedachten in mijn hoofd te zien voor wat ze zijn, wetende dat ze vaak voortkomen uit het gekwetste stuk in mij. Ik merk ook dat het helend werkt, als ik dat onder ogen kan zien en dat geeft me veel lucht.

​Renée Hennephof

​De sessies die ik bij Monique heb gedaan, hebben mij vooral inzicht gegeven in al het ‘moeten’ dat ik in mijn leven met me mee draag. Dit heeft bij mij mijn bewustwording hierop sterker gemaakt. Waardoor ik het steeds meer ga herkennen wanneer er een gedachte bij me op komt.  Monique heeft mij daarin met veel aandacht en zachtheid begeleid, waardoor ik in de sessies kon ontspannen en loslaten. Dat heeft ook doorgewerkt in mijn dagelijks leven waar ik steeds meer de vrijheid ervaar om bij mezelf te voelen wat er gevoeld wil worden en daar expressie aan te geven, zonder dat er iets moet. De sessies hebben me geholpen om de gedachten in mijn hoofd te zien voor wat ze zijn, wetende dat ze vaak voortkomen uit het gekwetste stuk in mij. Ik merk ook dat het helend werkt, als ik dat onder ogen kan zien en dat geeft me veel lucht.

 

© 2017 - 2024 Estrella | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel