In ieder van ons klinkt een uniek lied en jij bent de enige die dit lied kunt zingen. Dat in alle vrijheid en eerlijkheid doen, is iets wat we niet zo gewend zijn. Eerder zijn we geneigd ons aan te passen of af te stemmen op de omgeving. We vallen dan misschien niet uit de toon, maar het kan ook een gevoel van onvrijheid en onvervuldheid geven.

En als onze binnenwereld en buitenwereld uiteen gaan lopen dan gaat dat op den duur wringen. Met allerlei gevolgen; denk aan problemen op het werk of privé, gevoel van zinloosheid, allerlei gezondheidsklachten, burnt-out, etc. We hebben ergens last van en ervaren een gemis in ons leven. Enige goede nieuws van dat alles; het maakt dat we op zoek gaan en verandering willen. Hoogstwaarschijnlijk ben je daarom ook op deze website terecht gekomen.

Ik geloof dat het antwoord ligt in weer leren contact maken met en vertrouwen op ons innerlijk kompas.  Dat is wat mij betreft het meest bevrijdende en wezenlijke dat je kunt nastreven, want je ervaart pas volledige vervulling door vanuit je binnenste een antwoord te vinden op de vraag:  Wat is de zin van míjn leven?

Het idee achter Estrella is dan ook: volg je hart, want dat klopt!

Om toegang te te krijgen tot dat kompas hebben we een prachtig instrument gekregen, namelijk onze eigen stem! Precies op het kruispunt van onze binnen -en buitenwereld. Door te werken met onze stem, wordt in trilling gebracht wat ons blokkeert en opgeslagen is geraakt in ons lichaam, wordt hoorbaar wat we werkelijk voelen en komen we in contact met dagene waar we naar verlangen in ons leven.

Moet je daarvoor kunnen zingen? Nee, want van nature kan iedereen zingen. Gaandeweg ons leven zijn we gaan ingrijpen in die natuurlijk stroom van expressie van onsZelf. Dat maakt de stem ook zo'n mooi instrument, want het geeft inzicht in waarom je een gemis of obstakel ervaart én het brengt de natuurlijke stroom van expressie weer op gang.

Nieuwsgierig geworden? Je bent heel welkom voor een kennismakingssessie.

Over mijzelf

De leidraad in mijn leven is steeds weer de stem. Zingen is van jongs af mijn grote passie; ik zong lange tijd als klassiek zangeres. Gaandeweg werd het verlangen wakker om het wonder van de stem op een dieper niveau te delen met anderen. Zo kwam het dat ik de opleiding tot Stembevrijder en de opleiding tot begeleider Vrije Zelfexpressie ben gaan doen. In mijn praktijk begeleid ik mensen die op zoek zijn naar hun stem en blokkades ervaren in spreken en zingen 

© 2017 - 2024 Estrella | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel