Ontdek jouw levensrecept - individueel traject

Artikel 3 van 4
€ 350,00 (inclusief btw)

Verlang jij ook naar een lichter leven, maar beheerst gedoe rondom voeding jouw leven? In dit traject gaat het erom helderheid te krijgen over jouw levensrecept.

Voeding is de basis van alles en zodra we inzicht hebben in onze blokkades rondom voeding, kan er veel veranderen in ons leven. De creativiteit en levenslust die in ieder van ons zit, kan weer stromen en het leven wordt lichter. Over het algemeen weten we precies wat wel en niet goed voor ons is, maar lukt het niet om dat ook werkelijk te gaan doen of vol te houden. Waarom?  Niet omdat je de discipline zou ontbreken, maar omdat we te maken hebben met allerlei patronen die ons leven onbewust beïnvloedden. Dat kan gaan over de haat-liefdeverhouding met ons lichaam, het gevoel niet goed genoeg te zijn, eigenlijk niet hier op aarde willen zijn, allerlei angsten, etc.

Mij gaat het erom dat je weer in verbinding komt met je gevoel en je kracht om te kiezen. Zodat jij weer aan het roer zit van jouw leven. Ik creëer de ruimte waarbinnen jij jouw levensrecept kunt gaan ontdekken. Geen ellenlange praatsessies, maar mijn visie is dat je leert door zelf te ervaren. De ingrediënten die ik gebruik zijn beweging en dans om weer in contact te komen met de wijsheid van ons eigen lichaam, ik werk met de stem omdat we heel wat wegslikken in ons leven in plaats van dat we de ruimte nemen om ons gevoel te uiten en bewustzijnswerk om helderheid te krijgen over de patronen die ons in de weg zitten.  

Ontdek jouw levensrecept (6 weken)

•             3 transformerende sessies (1 uur) die je in contact brengen met jouw levensrecept

•             Op jou afgestemde oefeningen en e-mailbegeleiding

•             Inspirerende must-read boeken en bronnenlijst

Locatie: De Open Ruimte, J. Bakerstraat 40, Almere of Lageweg 8, Blankenham

© 2017 - 2024 Estrella | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel